Grou energieneutraal op 9 april en 7 mei: doe mee!

Doarpskoöperaasje Grou zet zich – in nauwe samenwerking met Grou2030, Energiewerkplaats Fryslân en de gemeente – in voor initiatieven die de energietransitie in de eigen omgeving willen versnellen. Met de Energie Mix Methode heeft Energiewerkplaats Fryslân een flink aantal dorpen op weg geholpen door inzicht en handelingsperspectief te geven in de energietransitie. Met de Energie Mix Methode ontdek je in drie stappen wat het betekent om als dorp energie-onafhankelijk en energieneutraal te worden en hoe je dat kunt bereiken. Samen met dorpsgenoten bepaal je de gewenste mix van energiemaatregelen en de vertaling naar de ruimte in en om het dorp. Hoeveel kun je besparen en wat moet je dan nog duurzaam opwekken?

 

Kijk voor meer informatie op Denk mee over Grou energieneutraal – Doarpskoöperaasje Grou (doarpskooperaasjegrou.nl). Wil je meedenken en meedoen? Stuur dan een bericht naar info@dkgrou.nl