Ledenraad ingesteld

Met trots kondigt de Doarpskoöperaasje Grou aan dat tijdens de Algemene Ledenvergadering op 23 april 2024 de ledenraad is geïnstalleerd. De ledenraad zorgt ervoor dat iedereen in Grou zich vertegenwoordigd kan voelen in onze coöperatie. Tijdens deze vergadering hebben de leden besloten om de ledenraad een voorlopig mandaat te geven tot de volgende Algemene Ledenvergadering.

 

We zijn verheugd om te melden dat naast de acht al geïnstalleerde ledenraadsleden (ledenraadsleden opnemen op de website en daarnaar verwijzen) , ook Businessclub Grou en Pleatslik Belang Grou hun deelname hebben bevestigd. Martine Hirschfield (BCG) en, afwisselend, Robbie Heidema en Drieseree Schinkel (PBG) zullen deelnemen aan de ledenraadsvergaderingen. Zij worden officieel voorgedragen tijdens de volgende Algemene Ledenvergadering. Daarnaast zullen we tijdens deze vergadering terugblikken op de eerste periode van de ledenraad en is het aan de leden van de Doarpskoöperaasje om te beslissen of de ledenraad een volledig mandaat zal krijgen.

 

Sinds de installatie van de ledenraad zijn er twee vergaderingen geweest. Tijdens de eerste vergadering hebben we elkaar beter leren kennen, teruggeblikt op de Algemene Ledenvergadering van 23 april 2024 en afspraken gemaakt over het functioneren van de ledenraad. In de tweede vergadering werd de eerste versie van het coöperatieplan gepresenteerd en besproken. Dit plan, dat dient als blauwdruk voor onze activiteiten, is goedgekeurd met de opdracht om de ontvangen feedback te verwerken. De definitieve versie van het coöperatieplan wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de leden tijdens de volgende Algemene Ledenvergadering.

 

Met deze stappen bouwen we aan een sterkere en meer betrokken gemeenschap in Grou. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en een succesvolle toekomst voor de Doarpskoöperaasje Grou.

 

Save the Date

5 November ALV in Oostergoo.