Algemene Ledenvergadering Doarpskoöperaasje Grou

Het Coöperatieplan ligt klaar!

Op de afgelopen algemene ledenvergadering van de Doarpskoöperaasje Grou is toegezegd dat het coöperatieplan gepresenteerd zou worden tijdens de aankomende algemene ledenvergadering op 5 november 2024.

De afgelopen maanden heeft het bestuur van de Doarpskoöperaasje Grou, in samenwerking en overleg met de (voorlopig ingestelde) ledenraad, verder gewerkt aan het coöperatieplan. Dit heeft geresulteerd in een conceptversie 0.95 van het coöperatieplan, die de leden op 1 oktober jl per e-mail hebben ontvangen.

Mocht u het coöperatieplan niet in uw mailbox hebben ontvangen, dan kan het zijn dat het in de Spam terecht is gekomen. Indien dit niet het geval is en u heeft het niet goed ontvangen, dan kunt u een persoonlijke e-mail sturen naar info@dkgrou.nl en wordt het coöperatieplan u alsnog toegestuurd.

Gelet op de coöperatieve gedachte van de Doarpskoöperaasje Grou, wil het bestuur van de Doarpskoöperaasje Grou aan alle leden de mogelijkheid geven om deze (voorlopige) 0.95 versie van het coöperatieplan in te zien. De leden hebben hierdoor de mogelijkheid om input te leveren voor het coöperatieplan, voordat dit in definitieve vorm ter goedkeuring aan de algemene ledenvergadering wordt voorgelegd.

Wij verzoeken diegenen die graag input willen geven, om deze uiterlijk 10 oktober 2024 schriftelijk (per e-mail) te versturen naar info@dkgrou.nl . De ontvangen input zal, in overleg met de (voorlopig ingestelde) ledenraad, worden meegenomen in het afronden van het coöperatieplan.

——–

Algemene Ledenvergadering 5 november in Hotel Oostergoo, Nieuwe Kade 1 te Grou

  • Inloop 19:30 uur
  • Start 20:00 uur
  • Einde ca. 22:00 met een borrel na.