Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet ups in Grou

maart 24

Een nieuw idee is geboren in Grou: Meet Ups op een zondagmiddag. Met verrassende onderwerpen, een interessante spreker, film of kunst. Met de bedoeling elkaar te ontmoeten en met elkaar te praten over het thema. Wat betekent het voor Grou of wat betekent het voor jezelf.

De eerste Zondagmiddag Meet Up is op 21 januari in het catechisatie lokaal van de PKN, tegenover de St. Piterkerk aan de Kerkstraat 3.

Inloop: 14.30 uur met koffie en thee. Start is om 15 uur. Uiterlijk 17.00 uur sluiten we af. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

Het onderwerp is Voedsel van Friese Bodem en dit wordt ingeleid door Grouster Joël van den Broek, eigenaar en initiatiefnemer van Yn ‘e Sinnefarm. Joël zegt bijvoorbeeld: “Bodem en bodem verschillen nogal van elkaar. Wij werken graag op Friese grond én we zorgen er goed voor. Daardoor is onze groente vol van belangrijke voedingsstoffen. Het draagt echt bij aan gezondheid.” Maar hoe werkt dit allemaal in de praktijk? Dat gaan we van hem horen. En zouden we in Grou het hele jaar rond kunnen eten van eigen bodem? Ook interessant.

Na het verhaal van Joël van den Broek en ons gesprek er over, gaan we aan de slag. Elke liefhebber van handen uit de mouwen kan aan het werk in de keuken met Friese wintergroente. Je maakt kennis met een oude werkwijze om groenten te bewerken voor lange houdbaarheid. Leuk om te herontdekken!

Meld je aan via meetupsgrou@gmail.com en ontvang ongeveer 48 uur vooraf onze bevestiging.

De volgende Meet Ups zijn op 25 februari, 24 maart en 21 april. Informatie over deze middagen volgt later.

Voor nadere informatie over de organisatie hierachter: mail met dorpsmanager@doarpskooperaasjegrou.nl of bel met de dorpsmanager 06 – 46103683

Gegevens

Datum:
maart 24

Locatie

Kerkstraat 4, 9001 AA Grou
Kerkstraat 4
Grou, 9001 AA

Gegevens

Datum:
maart 24

Locatie

Kerkstraat 4, 9001 AA Grou
Kerkstraat 4
Grou, 9001 AA